Jaromír Soukup uvede svůj šestý pořad na TV Barrandov

Jaromír Soukup, generální ředitel a moderátor TV Barrandov bude od dubna uvádět nový pořad. Shodou okolností přesně v čase, kdy veřejnoprávní Česká televize (ČT) vysílá pořad Newsroom ČT24. Soukupovy postoje vůči ČT jsou velmi vyhrazené.

„Jaromír Soukup uvede svůj šestý pořad s originálním názvem Týden podle Jaromíra Soukupa. Má jít o ironii,“ uvádí na svém facebookovém profilu redakce pořadu Newsroom. Soukup se ve třech dílech svého pořadu Kauzy Jaromíra Soukupa zabýval financováním a strukturami ČT. Informace, které však touto cestou divákům podával, byly často zkreslené, neúplné či nepravdivé. Ve středu odvysílala další díl, ve kterém se moderátor navážel do Petra Dvořáka, generálního ředitele ČT. Proti výrokům Jaromíra Soukupa v tomto pořadu se ČT ohradila v tiskové zprávě.

Jaromír Soukup v současné době moderuje celkem pět pořadů, a to pondělní INSTINKTY Jaromíra Soukupa, kam si zve známé osobnosti a snaží se s nimi vést diskuzi. Úterní Aréna Jaromíra Soukupa zaměřená na politické dění, ve středu již zmíněné Kauzy Jaromíra Soukupa, kde nám „naprosto přehledně vysvětlí, jak to s těmi kauzami ve skutečnosti je. Srozumitelně nám také sdělí, kdo je darebák a kdo hrdina“, jak avizuje TV Barrandov na svých webových stránkách. Při čtvrtečním večeru se Soukup objevuje na obrazovkách dokonce ve dvou pořadech. Prvním z nich je TÝDEN s prezidentem, kde si povídá s hlavou státu o událostech z uplynulého týdne. Na to navazuje Duel Jaromíra Soukupa, který je obdobou Arény s tím rozdílem, že se jede naživo.

Přidat komentář