Emma Smetana na Nově končí

emmaEmma Smetana už nebude součástí zpravodajského týmu televize Nova. Stanice osmadvacetiletou herečku, zpěvačku a moderátorku propouští v důsledku organizačních změn.

„Společnosti CET 21 přistoupila k některým organizačním změnám, které zahrnují i zpravodajství. Byl zúžen počet moderátorů, což vedlo k rozvázání pracovního poměru s moderátorkou Emmou Smetana. Moderování poledních a odpoledních Televizních novin nadále zajistí stávající moderátoři TV Nova,“ řekla mluvčí televize Alžběta Cimová. Emma Smetana pro Novu pracovala od roku 2012, nejdříve jako redaktorka, později moderátorka.

„S největší radostí bych k tomu všechno řekla, ale momentálně mě svazuje mlčenlivost,“ napsala iDNES.cz sama moderátorka. Truchlit však podle jejích reakcí asi nebude. Na svém Facebooku totiž sdílela písničku od The Beatles – Free as a bird (volný jako pták). Dvanáctého dubna také můžete v Lucerně vidět Emmu i s kapelou na jejich koncertě.

Kromě toho je totiž také herečkou a zpěvačkou. Diváci ji mohli vidět například ve filmu Donšajni nebo Muži v naději. Účinkuje také v muzikálu Lucie a v únoru letošního roku vyšlo první album její kapely (Emma Smetana).

Emma Smetana se mimo své moderování dostala divákům do paměti i svým „průšvihem“. Prošla Lucii Borhyové a Reyovi Korantengovi v živém vysílání před kamerou. Ani jeden z moderátorů neudržel smích. Sama Smetana řekla, že se nyní bude věnovat hlavně hudbě, je tedy ve hvězdách, zda ji ještě někdy uvidíme v jiné televizi.

Přidat komentář