Nová komediální show První dobrá startuje na stanici Nova Fun

Už dnes nabídne televizní stanice Nova Fun novou komediální skečovou show s názvem První dobrá. Každý díl bude jedinečný a přinese hvězdného hosta. 

Vincent Navrátil při natáčení; zdroj: TV Nova
Vincent Navrátil při natáčení; zdroj: TV Nova

První dobrá vznikla z iniciativy čtyř mladých herců. Jsou to Vincent Navrátil, Alexej Kolva, Ondřej Kubina a Jaroslav Blažek. „Vedlejším impulzem k tvorbě tohoto typu pořadu byla láska k filmu, humoru a ambice přijít s něčím originálním. Hlavní impulz bylo to, že jsme dokoukali všechno na Netflixu, teda na Voyo, a neměli jsme už na co koukat. Tak jsme si řekli, že si něco natočíme,“ uvedli tvůrci.

Každý díl představí jinou tematiku. Zároveň diváky vždy čeká hvězdný host. Půjde například o Vojtěcha Kotka, Hanu Vagnerovou, Hynka Čermáka nebo Veroniku Žilkovou, která je matkou Vincenta Navrátila. „Maminka je moje největší fanynka, naprosto mě podporuje a adoruje. Ale když už mi něco vytkne, tak vím, že to myslí vážně. Z natáčení byla nadšená,“ prozradil Navrátil.

O nové show promluvil i ředitel vývoje obsahu televize Nova Michal Reitler. „Každá dobrá televize má mít skečovou show. Je to znakem dobrodružného uvažování stanice. Skeč show musí vždy mít ostrost, hravost a odvahu. To všechno na Nova Fun patří,“ uvedl.

Přidat komentář