Nová tvář v TOP STAR Magazínu

top starV pondělí 25. dubna se na obrazovkách TV Prima objeví nová moderátorská dvojice pořadu TOP STAR Magazínu. Ke stávající moderátorce Evě Perkausové se přidá Petr Vágner. Toho diváci znají z denního vysílání TOP STAR, kde bude pokračovat i dál.
Petra Vágnera mohou diváci znát jako moderátora a herce. Působil například v seriálu Redakce, Ordinace v růžové zahradě , ve filmu Experti nebo Prachy dělaj člověka. Evu Perkausovou přivedla Prima do pořadu s cílem přitáhnout mužské publikum. Nyní zřejmě potřebuje zapůsobit i na publikum ženské. „Na novou spolupráci se těším. Moderování ve dvojici je náročnější než samostatná práce před kamerou, je třeba se s parťákem ve studiu sladit a respektovat, že jde o týmovou práci. Věřím ale, že to s Evou zvládneme a diváky budeme spolu bavit. Navíc, co víc bych si mohl přát, než mít ve studiu tak krásnou partnerku, jako je Eva,“ říká pro iprimu.cz Petr Vágner.
V krátké době jde o další změnu u lifestylových pořadů u FTV Prima. Od dubna je také Adam Rezek nahradil na postu režiséra Adriana Stojkova. „Naše vysílání se snažíme stále zlepšovat a pro diváky zatraktivnit. Je skvělé, že zkušené profesionály nemusíme navíc hledat vždy jinde. Máme je v redakci a rádi jim dáváme prostor. Těší mne, že podobně to vidí i diváci, od kterých máme pozitivní ohlasy,“ uvádí ke změnám Zuzana Brzáková, šéfredaktorka společenské redakce FTV Prima.

Přidat komentář