Bývalá moderátorka Událostí Jolana Voldánová má vlastní pořad

kafe-s-jolanouJolana Voldánová, která byla do roku 2013 jednou z tváří hlavní zpravodajské relace v České televizi, má nově svůj vlastní pořad na webu Aktuálně.cz. Kafe s Jolanou, jak se novinka na serveru podnikatele Zdeňka Bakaly jmenuje, se věnuje rozhovorům odlehčenou formou.

Voldánová v České televizi působila dvacet let a z toho osmnáct jako moderátorka Událostí. Za tuto dobu se stala čtyřnásobnou vítězkou divácké ankety TýTý v kategorii zpravodajství. V červnu roku 2013 oznámila, že v Událostech končí, ale nadále s veřejnoprávní televizí spolupracovala. Její pozici moderátorky zaujala Daniela Písařovicová.

K DVTV tak nyní na Aktuálně.TV přibyl další pořad, který se věnuje rozhovorům se celebritami.

Voldánová, která se po téměř třech letech (kromě krátkého intermezza v Sama doma, poznred.) vrací na oči divákům, se bude snažit o trochu jiný typ interview. „Vybírám si lidi, kteří skutečně něco umějí, mají co říct a navíc jsem s nimi na stejné vlně. Pak může vzniknout rozhovor, který vybočí ze zavedených kolejí, bude vtipný, dojemný a trochu crazy nebo naopak úplně obyčejný,“ řekla v upoutávce sedmačtyřicetiletá Voldánová.

V prvním díle talkshow, který vyšel 15.3., vyzpovídala Voldánová populární herce Simonu Stašovou a Michala Dlouhého.

Kafe s Jolanou bude vycházet s týdenní periodicitou.

Čtetě dále: Nabídka O2 TV se rozšiřuje o DVTV a Čtvrtníčka

 

KOMENTÁŘE

Přidat komentář