Nabídka O2 TV se rozšiřuje o Drtinovou, Veselovského i Čtvrtníčka

DVTVSpolečnost O2 včera oznámila, že obsah své stanice O2 TV obohacuje o DVTV a nejlepší pořady serveru Aktuálně.cz. Diváci je najdou na své televizi v sekci O2 TV Box ve stejný čas, jako se objeví online. V rámci O2 TV se objeví dva samostatné kanály, DVTV a Aktuálně.tv. První bude obsahovat exkluzivní rozhovory Daniely Drtinové, Martina Veselovského a Filipa Horkého. Druhý, Aktuálně.tv, pak nabídne výběr tematicky rozličných pořadů od magazínu o technice Tech News přes zahraniční reportáže pod hlavičkou Svět na hraně až po satirický pořad Petra Čtvrtníčka.

„Jsme rádi, že ve spolupráci s O2 TV zpřístupňujeme náš video obsah na další platformě a diváci tak díky tomu mohou sledovat naše nejúspěšnější pořady z Aktuálně.tv včetně DVTV také pohodlně na své televizi,“ říká Roman Latuske, generální ředitel mediálního domu Economia, pod který Aktuálně.cz patří.

Nabídka je k dispozici od včerejšího odpoledne a je dostupná zdarma všem zákazníkům O2 TV v sekci menu O2 TV Box„Díky funkci zpětného zhlédnutí mají naši diváci v každý okamžik na výběr z více než dvou tisíc filmů, dokumentů, pohádek a sportovních klání. Teď přidáváme další desítky hodin exkluzivního obsahu, který není možné přijímat na žádné satelitní nebo klasické anténové televizi,“ říká David Duroň, ředitel O2TV.

Jednotlivá videa budou řazená podle jejich oblíbenosti, počtu přehrání i dalších parametrů.

Čtěte dále: Bývalá moderátorka Událostí Jolana Voldánová má vlastní pořad na Aktuálně.cz

KOMENTÁŘE

Přidat komentář