CNN Prima NEWS v pondělí spustí další programové změny

CNN Prima NEWS od pondělí obohatí své vysílání o večerní zpravodajskou relaci. Rozšiřování zpravodajského vysílání je dlouhodobým trendem televizní stanice, jak potvrzuje nový pořad Zprávy z regionů. Ten mohli diváci na svých obrazovkách sledovat už v průběhu tohoto měsíce.

Nový večerní zpravodajský blok diváci mohou očekávat vždy ve 23:00 na kanále CNN Prima News. „Večerní zprávy budou trvat třicet minut včetně počasí. Nebude to jen zpravodajský souhrn, budeme pro diváky zprostředkovávat aktuální vývoj klíčových událostí, o které není nouze ani v pozdních večerních hodinách a které mají možnost sledovat na CNN Prima NEWS v průběhu celého dne. A chybět nebudou ani nejdůležitější očekávané události a novinky nadcházejícího dne,“ říká šéfredaktor CNN Prima NEWS Pavel Štrunc.

Pokračující rozšiřování programové nabídky

Teprve krátce funguje dopolední blok zpravodajství Zprávy+, ve kterých se rozebírají především nejaktuálnější zprávy a informace nového dne. V časech 10:30 a 11:30 stanice přináší rozhovory, živé vstupy i analýzy s doprovodným komentářem odborníků.

V rámci odpolední relace svým divákům CNN Prima News nově přináší také Zprávy z regionů, jejichž moderováním televize pověřila Markétu Fialovou. Zajímavostí je, že na poskytování zpravodajského servisu o aktuálním dění ze všech koutů České republiky se budou nově podílet i kmenoví reportéři z MF Dnes a Deníku. Na obrazovky se navíc vrací rubrika Budu na Primě. Jejím prostřednictvím se může stát součástí skutečného vysílání úplně každý.

Přidat komentář