Nová tvář DVTV představila premiérový pořad

Internetová televize DVTV rozšířila nejen své řady, ale i nabídku. Moderátor Michael Rozsypal v novém zhruba pětiminutovém formátu každé ráno přinese shrnutí toho nejdůležitějšího.

Zkušený moderátor Michael Rozsypal se dohodl na spolupráci s Danielou Drtinovou a Martinem Veselovským. Po osmiletém působení v Českém rozhlase ho tak čeká nová výzva.

Tvůrci projektu DVTV Start v rámci jednoho z živých vysílání minulý týden jasně avizovali, že se chtějí od běžného zpravodajského zprostředkovatele odlišit nejen užitím zajímavých analýz a komentářů, ale i pravidelným poskytováním postřehů ze zrovna aktuálních seriálů, videí nebo podcastů.

„V novém pořadu doporučíme co číst, slyšet, vidět, poslouchat nebo prostě jen vědět. Za pár minut. Než vypijete ranní kafe,“ uvedla internetová televize na svém facebookovém profilu.

Titulky jako první plody crowdfundingové kampaně

DVTV se letos v crowdfundingové kampani podařilo od jejích fanoušků a podporovatelů vybrat 9,7 mil. Kč, které v budoucnu plánuje vynaložit na rozšíření technického zázemí a podporu svých projektů.

Jedné z prvních novinek se diváci dočkali již nyní. Poskytovaný servis televize obohatila o automatické titulkování pořadů. O možnost sledovat videa beze zvuku se za využití technologie umělé inteligence postarala společnost Newton Technologies. Televize neopomněla vzít v potaz ani variantu zvukové kolize dvou hlasů, ke které během rozhovorů dochází velice často. V takovém případě je připravený zasáhnout editor z masa a kostí.

Přidat komentář