Prima přichází s novou improvizační show s herci z Partičky

Oblíbení komici Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela a Michal Novotný se představili v novém improvizačním formátu Parta z penzionu. Nový komediální pořad vzniká současně ze scenáristické přípravy autorů a improvizace herců. První díl televize Prima odvysílala zítra včera.

Zapadlý penzion s personálem zvyklým na svůj klid, jen s jedním pokojem pro hosty, čelí novému akčnímu provoznímu. Takový je námět nového pořadu, který má zatím čítat osm dílů. Každý z herců má přidělenou roli či dvojroli, které bude v penzionu ztvárňovat. Uvidíme tak například Michala Suchánka v roli recepčního, Richarda Genzera jako uklízečku, Igora Chmelu jako číšníka nebo Michala Novotného jako nového provozního. Ke známým protagonistům se pak v každé epizodě připojí jeden herecký kolega jako host. Diváci se mohou těšit například na Leoše Nohu, Annu Polívkovou nebo Miroslava Etzlera.

Na rozdíl od Partičky je zde předem vymyšlený „hrubý“ scénář, ale jak příběh skončí, ví pouze režisér Dano Dangl a je jenom na hercích, jak se v rámci svých charakterů k cíli dostanou. Ti se budou muset popasovat s úkoly a situacemi, do kterých je režisér Dangl pošle, aniž by vyšli ze svých rolí.

Parta z penzionu divákům přibližuje celý proces vzniku impro show, od začátku se totiž budou setkávat s režisérem a podívají se i do zákulisí pořadu, kde uvidí, jak se herci připravují na své role. Jedná se o pořad, kde je od počátku přiznaný celý proces tvorby i přítomnost režiséra.

Pořad se natáčí před živým publikem. Scéna je rozdělená do tří místností – kuchyně, pokoje pro hosty a recepce s kavárnou. Stejně jako v Partičce, i zde má hudební doprovod na starosti Marián Čurko.

Parta z penzionu však neznamená konec Partičky, nejde o žádnou náhradu, nýbrž jen další improvizační komediální formát.

Přidat komentář