Na obrazovky TV Barrandov se vrací zpravodajská relace, moderovat ji bude Jaromír Soukup

Generální ředitel a moderátor několika pořadů televize Barrandov Jaromír Soukup bude mít od příštího týdne na starost další pořad. Po několika politických a diskuzních pořadech přichází na řadu pravidelná relace Moje zprávy, která obohatí  barrandovský program každý všední den.

Diváci se mohou těšit na „aktuální informace podané zcela odlišnou formou, než je v českém mediálním prostředí obvyklé,“ jak uvádí Barrandov ve svém programovém schématu. Sám Soukup pak v televizní upoutávce mluví o tom, že už jej klasické zpravodajství nudí a proto přináší divákům něco nového. Relaci bude možné sledovat každý všední den od 20:05.

Televize Barrandov čelila za chybějící zpravodajskou relaci kritice ze strany Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Pořad Naše zprávy uvedla naposledy 27. července letošního roku, na podzim se pak místo něj na obrazovkách objevil devátý pořad Jaromíra Soukupa. Podle RRTV tímto došlo k porušení licence, jelikož TV Barrandov je plnoformátovou televizí, a měla by tedy ve svém vysílání uvádět zpravodajskou relaci.

Relace Moje zprávy se připojí k dalším devíti Soukupovým pořadům, které televize uvádí s výjimkou soboty každý den.

Přidat komentář