Internetová televize DVTV prodloužila spolupráci s Economií

dvtvMediální dům Economia bude pokračovat ve spolupráci s úspěšným projektem Daniely Drtinové a Martina Veselovského DVTV, dohodu prodloužili do roku 2019. V blízké době však redakci bude čekat stěhování do nových prostor.

„Po dvou letech zkušeností s úspěšným formátem DVTV jsme velmi rádi, že můžeme rozvíjet další jedinečnou spolupráci mezi DVTV a mediálním domem Economia. Díky tomu budeme moci našim divákům již velmi brzo představit další zajímavé formáty a pořady,“ uvedl generální ředitel Economia Roman Latuske.

Přibudou například živě moderované diskuse a glosáře v kratším formátu. Prvním z nových pořadů bude živý přenos z diskuze po prezidentských volbách v USA a jejich rozbor pod názvem Americká snídaně.

„Chceme DVTV posilovat, máme nápady na další projekty a jsme rádi, že je společně s Economia budeme moci realizovat. Po dvou a půl letech vysílání byl čas na revizi stávající spolupráce a věříme, že nová dohoda umožní další rozvoj DVTV a především seriózního videoobsahu,“ říká vedoucí projektu DVTV Jan Rozkošný.

DVTV se podle Rozkošného těší zejména na nové studio, které spolu s mediálním domem Economia vybuduje a v němž půjde v ještě lepší kvalitě a příjemnějším prostředí chystané pořady nejenom natáčet, ale i z něj vysílat.

Tým ve složení Daniela Drtinová, Martin Veselovský a Filip Horký, který se k DVTV připojil na podzim loňského roku, vytvořil od roku 2014 celkem dva tisíce rozhovorů s největšími osobnostmi české i zahraniční politiky i společenského dění.

Diváci strávili sledováním videí DVTV přes sedm milionů hodin. Projekt je trojnásobným vítězem v internetových cenách Křišťalová lupa, má více než 100 tisíc fanoušků na Facebooku a počet přehraných videí dosáhl 60 milionů.

s přispěním Kateřiny Holubové

Přidat komentář