Harper´s Bazaar si připravil adventní soutěže s bohatými výhrami

Nejprestižnější a nejdéle vydávaný módní časopis Harper´s Bazaar si připravil pro svoje čtenáře adventní kalendář plný zajímavých výher. První prosincový den otevřela soutěž o prémiový rum Diplomático Ambassador v hodnotě téměř 6 000 korun.

Harper´s Bazaar, neboli Bazaar je nejdéle vydávaným časopisem zaměřujícím se na módní svět. Konkrétně v České republice vychází již od roku 1996. I když tato módní bible není zrovna nejlevnějším časopisem na pultech obchodů, rozhodně se vyplatí si ji pořídit. Ženy v ní najdou nejnovější trendy, kosmetické novinky, ale i rozhovory s celebritami a inspirativními lidmi. 


Jelikož se Bazaar řadí mezi ty luxusnější periodika, pravidelně svoje čtenáře obdarovává různými upomínkami a sponzorskými dary. Obvykle se pod obalem měsíčníku skrývá krém na ruce, kondicionér, nebo podobný kosmetický přípravek. Čas Vánoc si říká ale o něco lepšího. Proto Bazaar přišel s tajemným adventním kalendářem, který nyní visí na webových stránkách časopisu. Každý den si tu soutěžící otevřou políčko daného dne a v něm možnost vyhrát jednu z mnoha cenných výher. Výhercem se stává ten, jehož odpověď na specifickou otázku je ta nejzajímavější. 

Přidat komentář