Studenti žurnalistiky taky zažili situace na hraně

„Cením si Zelenského, i já jsem zažil situace na hraně, třeba kolem seskoků padákem,“ uvedl v březnu prezidentský kandidát Karel Janeček v rozhovoru pro Deník N. Česká společnost výrok glosovala a ani studenti žurnalistiky následně neodolali připomenout si své hraniční zážitky. Místo skákání padákem překonáváme zkouškové období a největší ohrožení si většinou způsobujeme sami. Skáčeme ale i do dobrodružných situací a najdou se mezi námi opravdoví hrdinové. Co všechno už budoucí novináři překonali? 

Tomáš Achilis (20 let)

Jakožto vášnivý lyžař se na hraně pohybuji relativně často, alespoň tedy v zimní sezóně. Jednou se mi ale nedopatřením podařilo srazit sousedku, která zrovna čekala ve frontě na vlek. Byla to skutečně situace za hranou trapnosti a já se od té doby bojím s tou paní jezdit výtahem, natož lanovkou.

Štěpán Koller (19 let)

Mojí situací na hraně bylo zkouškové období.

Eva Nývltová (19 let)

Situaci na hraně jsem zažila, když jsem šla na rande s klukem z Tinderu a až na schůzce jsem zjistila, že tři předchozí roky strávil ve vězení. Začal mi psát měsíc po tom, co ho pustili.

Tereza Tichá (20 let)

Situaci na hraně jsem zažila pravděpodobně na přelomu dne z mých 19 na 20 let.

Ondřej Studnický (20 let)

Moje situace na hraně byla asi když  jsem se chtěl otočit kolem houpačky. Dopadlo to rozbitou hlavou o kámen. Byl jsem chvilku v kómatu a skončil jsem s menším otřesem mozku a pobytem v nemocnici na pozorování.

Denis Ševčík (20 let)

Situaci na hraně jsem zažil když Ramos vyrovnával ve finále LM na 1:1 v čase 92:48 a Real Madrid následně získal La Decimu.

Vojtěch Pýcha (20 let)

Jsem u dobrovolných hasičů a nejvíc na hraně situaci jsem zažil, když jsme museli vběhnout do hořícího baráku v dýchacích přístrojích a vynosit odtamtud plynové bomby, jinak by to vybouchlo.

Jaroslav Zahrádka (20 let)

Nejvíc na hraně situací u mě asi bylo, když při jízdě autem začal padat pár metrů před námi obrovský strom.

Vojtěch Polák (23 let) 

Situaci na hraně jsem zažil, když jsem si vypíchl oko.

Tereza Říhová (19 let)

Na chatě kamarádů v podnapilém stavu jsem vypadla z vikýře. Dole byla lavička a spadla jsem přímo na ní. Kdybych byla střízlivá, tak to možná neskončí tak “dobře”. Vyvázla jsem pouze s naraženými žebry a ztracenou soudností. Bylo to vážně na hraně.

Adéla Kaisrlíková (20 let)

Nechala jsem si v lednici jídlo, a celý večer jsem se na ně těšila. Po cestě domů jsem nemyslela na nic jiného, abych doma našla lísteček od spolubydlící se vzkazem „díky za večeři, to bodlo“. I tuhle podle mě za hranou situaci jsem nějak zvládla, takže myslím, že už mě žádná situace na hraně nepřekvapí…

Přidat komentář