Český rozhlas Region a Rádio DAB Praha přijal nového ředitele

Ředitelem Českého rozhlasu Region a Rádia DAB Praha se od Nového roku stane Petr Sznapka, který vystřídá Jana Mengera, současného ředitele Regionálního vysílání.

Jmenování Sznapka schválila na středečním zasedání minulého týdne Rada Českého rozhlasu návrh generálního ředitele Českého rozhlasu Reného Zavorala. „Očekávám a těším se, že Petr Sznapka zúročí své mnoholeté manažerské zkušenosti z oblasti médií, marketingu a komunikace a přinese tak do Českého rozhlasu nové svěží nápady, jak nadále rozvíjet vysílání stanic Český rozhlas Region a Český rozhlas Rádio DAB Praha,“ uvedl Zavoral.

Petr Sznapka strávil svá vysokoškolská léta na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, kde studoval Fakultu multimediálních komunikací. Několik let se po vystudování věnoval především marketingu, komunikaci a reklamě, kdy v těchto oblastech zastával vedoucí pozice. V roce 2006 nastoupil na post vedoucího české rozhlasové stanice Rádia Impuls, kde působil dva roky. Po této zkušenosti přešel do funkce programového ředitele české rozhlasové sítě Media Marketing Services. Zde měl za úkol zvyšovat podíl na trhu rockové rozhlasové stanice Rock Rádio. Před získáním místa ředitele v Českém rozhlasu uplatňoval své zkušenosti v marketingu a reklamě jako nezávislý marketingový konzultant a výkonný ředitel.

Přidat komentář