Co média v týdnu 8/2020 dala

V Evropě to vře! Každý má co říct, všichni mají ke všemu nějakou připomínku. Snažíme se o lepší místo pro život? A můžeme opravdu tvrdit, že časy se mění? Protože i české týdeníky mají, co říct. Haškové táhnou na hrad, Británie je za vodou, Babiš nemá konkurenci a za co nemůžeme my, za to může Amerika. Nepřipadá vám také, že jedeme pořád podle stejného plánu?

„Svět mění svou tvář a den stíhá den, jenom blázen ostatním v cestě by stál a ráno slunce zahání sen, jednou dokraluje i ten největší král,“ to zpívají Nezmaři ve své písni Časy se mění. Zazpíval by nám to i nezmar Babiš nebo počká, až Staříci sundají naslouchátka a zase spustí tu svou? Snad to Echo nezmaří a vystihnout se podaří, jak se u nás hospodaří.

A co kdyby na pomyslný trůn usedl hokejový král. Týden zpovídal toho nejpovolanějšího. Dominik Hašek má za sebou jistě mnoho úspěchů, ale ustál by bez bruslí předvolební nájezdy a tlak na branku? Možná kdyby žil Hašek Jaroslav hra o trůny by měla jasnějšího vítěze.

S Respektem se na druhou stranu vydáváme na druhou stranu, kde se znovu otevírá případ baráku č. 458. Čech, Chán a Američan. Začátek dobrého vtipu? Ne, jen dost kuriozní smrti (pozn. red. – koronavirus tentokrát nehraje roli)

Reflex! Detox! Brexit! Británie si prošla bouřlivou pubertou a jako jedno z nejstarších dětí EU muselo opustit teplo domova a projít si svět. Zbytek se jako dobří sourozenci hrozí nebo radují a rodiče se to snaží brát důstojně. Ale má tahle vroucí vana naději? Věděli, proč odchází, stejně jako každý uražený teeneger. Tak ať se postaví na vlastní nohy a zkusí štěstí, my se tu budeme dál snažit zavděčit a vařit pivo.

Vlasta opět nezklamala, znovu má ambice usnadnit vám život ve všech směrech. Nejenže má skvělé tipy na nicnedělání, úžasný spánek a laskonky. Utvrdí vás v tom, že i když opravdu nic neděláte, jste mnohem lepší než ti západní Američani!

Přidat komentář