Novou šéfredaktorkou časopisu Žena a život bude Zuzana Zbořilová

Zakladatelka olomouckého magazínu [OL]4you Zuzana Zbořilová povede od 1. ledna nového roku tým čtrnáctideníku Žena a život z portfolia mediální skupiny MAFRA. Změny také proběhly ve struktuře inzertního týmu titulu.

„Chtěla bych do časopisu vnést kus své energie a pozitivního náboje. Těším se, že na pozici šéfredaktorky zúročím své dlouholeté zkušenosti z oblasti lifestylu a vydávání časopisu,“ uvedla nově jmenovaná šéfredaktorka Zuzana Zbořilová. „V koncepci titulu nedojde k žádným dramatickým změnám. Nadále budeme vytvářet časopis plný příběhů pro ženy, které chtějí žít, nebo už žijí svůj sen,“ dodala.

Ke změnám došlo ve složení inzerčního týmu a zařazení prodeje inzerce pod divizi Lifestyle. Speciální inzertní projekty pro časopis Žena a život spolu s Karolínou Heligrovou nově zastřeší Kristýna Motrincová. Vedoucím inzertního týmu se stala Markéta Rysková, stávající account manažerka periodika.

„Začlenění časopisu Žena a život do jednoho obchodního týmu pro lifestyle je logickým vyústěním jeho vnímání a stabilní pozice na trhu. Umožní nám to lépe cílit nabídky pro klienty. Stejně tak dochází k začlenění titulů pro muže – Esquire, Top Gear a Speed,“ upřesnila Heligrová.

Vznikly i nové pozice, jako je například Specialistka sociálních sítí. Tuto pozici obsadila Lea Gürtlerová, která se zaměří především na prezentaci časopisu o životním stylu na Instagramu.

Žena a život je čtrnáctideník mediální skupiny MAFRA, který na českém trhu vychází bezmála 25 let. Podstatnou část časopisu o životním stylu tvoří rozhovory s celebritami i odborníky na různá témata a také módní či kosmetické trendy.

Přidat komentář