Rozmanitá Evropa v nové knize Ladislava Zibury

Ladislav Zibura vydal na konci října v pořadí už čtvrtou knihu, která vypráví o jeho 14 000 km dlouhé cestě napříč Evropou.

Ladislav Zibura je spisovatel, cestovatel a novinář píšící o zážitcích ze svých cest. Absolvoval mediální studia na Univerzitě Karlově, později získal titul bakaláře v oboru žurnalistika na Masarykově univerzitě a působil i v Českém rozhlase. Příležitostně se věnuje i copywritingu.

Na jaře tohoto roku se rozhodl navštívit místa, která nejsou turistickou atrakcí dnešní doby a procestoval tak nejrozmanitější kontinent od bohatého severu až po chudý jih, o čemž posléze napsal knihu. Ta vyšla pod názvem Prázdniny v Evropě.

I ve svých předchozích knihách, které se staly bestsellery, se Zibura věnoval tématu cestování. Čtenáři si tak mohli přečíst o jeho pouti do Jeruzaléma, Gruzie či Číny. Od roku 2015 navíc do svého nabitého programu zařadil i přednášky, které pořádá napříč republikou a své zážitky popisuje naživo. Jeho cestovatelské projekce jsou založeny především na humoru, nadsázce a umění upoutat téměř každého diváka. 

Přidat komentář