Co média v týdnu 13/2018 dala

Z první strany týdeníku Euro na nás tento týden kouká neúspěšný kandidát na prezidenta Marek Hilšer. Podle titulky je ale zřejmé, že ho neúspěch „nakopl“ k další práci a on má v plánu se politikou zabývat i do budoucna. Se čtenáři Eura se podělil o zpověď plnou neohrožených názorů na aktuální politickou situaci. Politika se v současné době odráží ve všech odvětvích, neminula proto ani církev. Týden přináší konflikt mezi knězem, politickým aktivistou a vyznavačem „něcismu“ Tomášem Halíkem a kardinálem Dominikem Dukou. Kámenem úrazu je vztah kardinála k našim politikům a prezidentovi.

Politickou situaci si již tradičně neodpustily zkarikovat ani týdeníky Reflex a Respekt. Zatímco Respektu stále nedá spát ruský prezident Vladimír Putin – ať už kvůli nedávným volbám či stále bobtnající aféře Novičok, Reflex se vydal ještě východněji a na titulku zvolil Jaroslava Tvrdíka, zástupce čínské firmy CEFC pro Evropu. Autoři titulky na něm doslova nenechali nit suchou – zkritizovali celou jeho kariéru od funkce ministra obrany, přes ředitele Českých aerolinií až po členství v ČSSD a současnou „čínskou kauzu“.

Titulní strany Echa a Ekonomu se rozchází v názorech. Ekonom si za hlavní téma zvolil růst platů a přináší přehled analýz, oborů i názory expertů, kdežto Týdeník Echo naopak říká, že je Česko produktivní kolonií s levnou pracovní silou a do zahraničí odsud odtékají biliony.

V Instinktu se herečka Tatiana Vilhelmová rozpovídala o tom, že je soutěživá

, ale vlastně se stydí vyhrávat a olympionik David Svoboda týdeníku Marketing & Media poskytl rozhovor o sportovcích v reklamní kampani.

Marketing Sales Media svým čtenářům slibuje, že ačkoliv jsou brouci čím dál větším gurmánským trendem, my je ještě dlouho jíst nebudeme.

Přidat komentář