Začala vysílat televize War svět válek

Nový dokumentární kanál o vojenství a válkách spouští mediální skupina Leoše Pohla.

Od října můžete naladit na svých satelitních přijímačích tematický kanál TV War svět válek. Vysílání začalo filmem Dunkirk – Hitlerova poslední pevnost. Stanice odvysílá filmy jak v češtině, tak i ve slovenštině a program bude 24hodinový.

Stanice se zaměří na války současné i historické, přinese pořady o současných armádách a jejich složkách a chybět nebudou ani témata jako terorismus, špionáž, konspirační teorie, či hrozby z vesmíru.

Televizi provozuje Československá filmová společnost Leoše Pohla, která produkuje také stanice CS Mini, CS Film, Kinosvět a Horor Film.

„Nemůžeme se tvářit, že nevíme nic o víc než šedesáti současných válečných konfliktech, ve kterých už zemřely dva miliony lidí, že nezaznamenáváme zvyšující se počet teroristických útoků a že nic netušíme o hybridních a hackerských válkách. War svět válek nebude tyto problémy lakovat na růžovo. Naopak – bude na ně upozorňovat a varovat před možnými důsledky. A protože jde o domácí televizní stanici, budeme dbát o to, aby česká a slovenská stopa byla silná, s důrazem na hrdinství, čest a vlastenectví,“ vysvětluje pro Médiář vznik televize provozovatel Pohl.

Přidat komentář