Regionální stanice Kiss rádií už brzy skončí

Společnost Radio United Broadcasting se rozhodla pro zásadní změnu, kterou už posvětila i Rada pro rozhlasové a televizní vysílání. Od čtvrtka tak začala se sjednocováním svých regionálních stanic Kiss rádií v jednu.

V následujících dnech se stanice Kiss Delta, Kiss Hády, Kiss Jižní Čechy, Kiss Morava, Kiss Proton a Kiss Publikum postupně změní v Kiss Rádio, které bude vysílat centrálně z Prahy. Jedinou výjimkou zůstane pražský Kiss 98. Cílem této změny je sjednocení a posílení značky. Posluchači se nemusí obávat žádných velkých změn v obsahu vysílání, dojde jen ke sjednocení programu a týmu moderátorů. Z regionálních stanic se bude nadále odbavovat jen místní zpravodajství, reklama a soutěže.

Prvním z Kiss rádií, které přešlo ze svého vysílání na centrální Kiss Rádio je mladoboleslavská Kiss Delta. „Je to tak. Delta vysílala naposledy ve středu 19. dubna, od čtvrtka tak již na vlnách Delty hraje Kiss. Byli jsme první z Kiss rádií, které touto změnou prošlo, další budou následovat v nadcházejících dnech,“ potvrdil jeden z moderátorů Kiss Delty Vojtěch Sklenář.

Příznivci regionálních Kiss rádií se pokusili rozběhnout internetovou petici proti seskupení jejich oblíbených stanic v Kiss Rádio. Podepsalo ji ale jen necelých pět desítek lidí.

Přidat komentář