Radio Wave Live Sessions – Vložte Kočku & WWW Neurobeat roztančili Jazz Tibet Club

prix-bohemia-radio2Mezinárodní festival Prix Bohemia Radio nepřinesl pouze soutěžní přehlídku rozhlasové tvorby, diskuse a přednášky, ale i porci alternativní české hudby. První festivalový den byl skončil v Jazz Tibet Clubu koncertem dvou kapel – Vložte Kočku a WWW v rámci Radio Wave Live Sessions Českého rozhlasu.

Jazz Tibet Club plný různých typů lidí se doslova pohupoval do rytmu kapely Vložte Kočku, která Live Session zahájila. Mix nástrojů a živé elektroniky doplněný o surrealistické texty si návštěvníci vychutnávali téměř tváří v tvář vystupujícím. Nevychutnávali si pouze hudebně nabitý program, ale i pivo, které bylo pro prvních 200 návštěvníků zdarma.

V pořadí druhá vystupující kapela WWW Neurobeat + Fajt experimentující s hiphopem a elektronickou hudbou vyvolala mezi tančícími lidmi nejen pohupování, ale přímo vlnobití. Frontman kapely svůj hudební projev doplnil tanečními kreacemi připomínajícími taneční styl popping. Plánovaný závěr koncertu se o píseň protáhl díky publiku, které si svým nadšením z celé akce vytleskalo zasloužený přídavek.

Přímý přenos celé akce na Radiu Wave Českého rozhlasu byl samozřejmostí. Možnost poslechnout si obě kapely tak měli i lidé, kteří se akce nemohli zúčastnit.

Přidat komentář