FTV Prima odstartovala novou reality show

Muži na plážiTelevizní stanice Prima zařadila do svého nedělního večerního programu nový kousek s názvem Superchlapi. Reality show pro odvážné muže, kteří se nebojí výzev ani fyzické námahy.

Vybranou skupinku čekal poměrně krátký, za to intenzivní trénink s přípravou na střední triatlon. První díl mohli diváci vidět 1. května od 21:30. Účastníky čeká na rozdíl od ostatních podobných show náročná závěrečná zkouška – necelé dva kilometry plavání, 90 kilometrů na kole a 21 běhu. Několik z nich je na zátěž zvyklá a chodí občas běhat nebo alespoň nějak sportují. Pod nadějí změny životního stylu však odevzdali přihlášku i takoví, kteří většinu dne stráví před televizí, holdují alkoholu nebo kouří. Trenér Jan Vaněk rozhodně nemá lehký úkol, aby jejich životosprávu přetvořil.

Skupinka dokonce vybrakuje pokojový minibar a někteří odmítají skoncovat s cigaretami. Pár jedinců se v běhu blíží k horšímu průměru a při plavání bojují lachtaním stylem. Zvýšenou sledovanost snad zajistí obnažené vypracované i pivní břicha, či záběry na zadní partie ze sprch. Slogan na stránkách televize ale zní jasně – „Nenechte si ujít seriál, ve kterém uvidíte jenom opravdové chlapy!“ 

Přidat komentář