Vychází nový lifestylový časopis BeActive

Be activeVydavatelství Burda Praha uvedlo ve čtvrtek 24. března nový lifestylový časopis s názvem BeActive. Jedná se o spin-off časopisu Svět ženy. Vycházet bude každé tři měsíce a cena výtisku je 40 Kč.

Časopis je určen především ženám a je zaměřen jak na ty, které si svůj život bez sportu neumí představit, tak na ty, které se teprve rozhodují svůj životní styl měnit. Pro čtenářky jsou připravené rady z fitness světa a trendy z oblasti stravování, sportovní psychologie nebo zdraví. Nebudou chybět ani rozhovory se sportovci a výživovými specialisty. Čtvrtletník má i svou módní a kosmetickou rubriku.

V úvodním čísle mohou čtenáři najít běžecký plán pro začátečníky, ale i pokročilé, pomoc fitness trenéra při hledání motivace a v neposlední řadě také rady, jestli je lepší trénovat ráno nebo večer. Dále si čtenáři mohou číst o bezlepkové dietě a o tom, jestli má nebo nemá vynechání lepku vliv na sportovní výkon. Najdou zde také rady, co si obléknout do fitka, aby vypadali skvěle i při cvičení, nebo jak zapracovat na své sebedisciplíně a neodkládat věci na později.

Burda Praha je jedno z největších českých vydavatelství, které na trhu působí už od roku 1991. Vydává více než čtyřicet periodických časopisů, jako jsou například ELLE, Mariane, Marie Claire, JOY, Svět ženy nebo Katka.  Převážně díky širokému spektru lifestylových časopisů je Burda Praha vedoucí jedničkou, což bylo několikrát za sebou oceněno v soutěži Časopis roku.

Přidat komentář