Předplatitelé webu HN mají přístupný obsah bez reklam

EconomiaPředplatitelé elektronické verze Hospodářských novin mají od 17. března velkou výhodu. Obsah webu si totiž mohou pročítat, aniž by je při tom rušily křiklavé reklamy. Společnost Economia tak zareagovala na zvyšující se poptávku po obsahu bez inzerentů.

Pokud chce předplatitel webu iHned.cz využívat tuto novinku, musí být přihlášený pod svým účtem. Platí to jak pro počítačovou, tak i mobilní verzi. Další výhodou je, že se předplatitelé mohou trvale přihlásit až na pěti různých zařízeních. Bez nutnosti opakovaného přihlášení si tak obsahu na webu iHned.cz mohou užívat z počítače, mobilu, tabletu či dalších zařízení.

Economia si poté přichystala ještě jednu novinku, která se nevztahuje pouze k předplatitelům. Na webu je totiž pod názvem „newsroom!“ připravený přehled aktualit. Jedná se o aktuální události z redakce mediálního domu Economia ze zahraničí a sociálních sítí. V dohledné době bude tento zpravodajský přehled dostupný také formou aplikace, a to jak pro iOS a Android. Aplikace bude pro všechny čtenáře dostupná zdarma.

Přidat komentář