Prima chystá nový zpravodajský kanál CNN Prima News

Diváci v České republice se brzy dočkají nového zpravodajského kanálu. Do dvanácti měsíců začne vysílat stanice CNN Prima News.

Zatím nejnovější národní zpravodajskou stanicí, které Cable News Network Internation Commercial (CNNIC) poskytne licenci na svou značku, se stane nový kanál CNN Prima News.

Součástí vysílání bude domácí a mezinárodní zpravodajství nebo i pořady dodávané přímo společností CNN. Na domácích reportážích se budou podílet také jednotlivé zpravodajské týmy skupiny Prima. Chybět nebude ani online platforma. „Zahájením vysílání stanice CNN Prima News začne v České republice zcela nová éra zpravodajství, které u nás nemá obdoby,“ slibuje generální ředitel Primy Marek Singer.

Kanál, který se díky licenci zařadí vedle stanic jako CNN Indonésie, CNN Filipíny či CNN News-18, bude již devátým v portfoliu Primy. „Jsme velmi potěšeni spoluprací se skupinou Prima, díky které českým divákům nabídneme kvalitu zpravodajství CNN na národní úrovni,“ prohlásil ředitel divize obsahu a licencí CNNIC Roland Nikolaou.

Přidat komentář