11 důvodů, proč by Tvář neměla mít známý hlas

Tvoje tvar ma znamy hlasKdyž před několika měsíci Nova rozjížděla reality show s názvem, který si půlka národa nedokázala zapamatovat, byla jsem skeptická. Teď pěním. Laciná vystoupení ovládají republiku a moje víra v inteligentní zábavu je v troskách. Úspěch je sice velkolepý, ale mě nedostanou! Pro zachování zdravého rozumu jsem sepsala pár důvodů, proč je tahle estráda prostě špatně.

  1. Ondra Sokol – Někdo ve vedení si asi řekl, že profesionální moderátoři jsou příliš mainstream. Tak oslovili průměrného herce s humorem odchovaným Genzer-Suchánkovskou Partičkou. Bravo. Vznikla tak nepřekonatelná směs rádoby inteligentních fórů, laciných hlášek a podbízivého úsměvu. To se jen tak někomu nepovede.
  1. Vnady Marty Jandové – Dcera Petra Jandy má prsa, pojďme na to v každém díle upozorňovat! Vždyť možná existuje někdo, kdo si toho ještě nevšiml. A Martě to taky musí být extrémně příjemné. Co na tom, že jako jedna z mála účastníků opravdu umí zpívat? O tom přece tahle soutěž není…
  1. Transsexualita Romana Vojtka – Představte si, že roky budujete kariéru, hrajete v populárních seriálech, účinkujete v muzikálech. A pak se naskytne možnost navléct si těsné ženské šaty, nechat na sebe napatlat tunu makeupu a konkurovat tak kdejakým travesti show. Cher, Shakira nebo i George Michael, zas takový rozdíl v tom není, tragikomedie tak jako tak.
  1. Reklamy – Proč jich je v Tváři tak málo? Přemýšlejte, kolika traumatům a újmám na zdraví by se předešlo, kdyby místo Etzlera poletovala po obrazovce třeba akční nabídka z Albertu. Televize by si tak přišla na ještě větší balík a lidi by na to stejně koukali.
  1. Nicnedělající Pazderková – Proč? Co tam dělá? To svět musí být obeznámen s mimozemským obsahem jejího šatníku? Nebo je tam jen proto, aby vedle ní Ondra Sokol vypadal na úrovni? Proč?!
  1. Škodolibé sociální sítě – Facebook je v tomto ohledu naprosté zlatíčko. Nenechá vás v klidu se soutěži vyhnout. Doslova každý musí vědět, jak si vedou nohy Honzy Ciny (Dost dobře!) nebo kdo si zase nakreslil svaly (Všichni!). Děkuju, bez těchhle informací by můj život nebyl úplný.
  1. Patrasová junior – Felix podvedl Dádu. Dáda pláče. Bulvár píše. Lidi čtou. Peníze tečou proudem. Jednoduché. A kdo je Dádě blízko? Žížala Julie, ale tu by do soutěže jen těžko někdo přemluvil. (Má svou hrdost. ) Druhá v pořadí je dcera Anna. Tak lepší než nic, holka se aspoň ukáže v telce a Dáda udělá reklamu.
  1. Zaprodaný Kohák – Člověk, který je úspěšný, má peníze, slávu i vtip. Proč ten jen do té soutěže šel? Opět nic složitého. Prostě chce víc úspěchu, peněz a slávy. Bohužel na úkor toho tak vzácného vtipu.
  1. Janek –„Všechno bude fajn, pokud jste pěkná, pěkná, pěkná. Jinak proklínám. Všechno – ústa i oči ledový!“
  1. Pár drobných charitě – Vyděláme milióny, nepatrný zlomeček z toho věnujeme nějaké nadaci a za obrovského potlesku, fanfár a poletujících konfet z toho uděláme dobrý skutek roku. Takhle se, milé děti, ovlivňuje publikum.
  1. Neuvěřitelné náhody – Cože? Marta Jandová si namátkou vylosovala svého otce? Nezpívající Etzler zase Boba Marleyho? Jak úžasná musela být konstelace hvězd, když se toto povedlo? Zkrátka neuvěřitelné!

 

 

 

Přidat komentář