Vlevo dole zahájí svou tour po republice v Olomouci

Autoři známého podcastu Vlevo dole Václav Dolejší a Lucie Stuchlíková zahájí svoje Vlevo dole všude tour zítra v Olomouci. S přítomnými diváky si popovídají o politice a zodpoví jejich dotazy. Vstup na akci je zdarma.

Olomoucké divadlo Na cucky je úplně první zastávkou novinářské dvojice. Akce začíná zítra v sedm hodin večer, ale chodit na poslední chvíli se může vymstít. „Kdo dřív přijde, ten dřív sedí. To je jediné pravidlo téhle akce,“ varuje Stuchlíková.

Vlevo dole je politický podcast Seznam zpráv, ve kterém už zmínění redaktoři probírají aktuální dění. Mimo nové informace také odhalují zákulisí sněmovny a doplňují je o svoje osobní zkušenosti a zážitky s politiky.

Vedle úterní zastávky v Olomouci čeká autory taky spousta dalších měst. „Aby název Vlevo dole všude tour dával smyl, tak budeme opravdu všude. Chceme do všech regionů,“ vysvětluje Dolejší. Už ve středu 30. března plánují druhou zastávku od 19 hodin v pražském Rock Café. „Potom si s Vámi rádi dáme pivo,“ doplňuje program akce Dolejší. Jako solidární gesto je vstup zdarma.

Přidat komentář