Co média v týdnu 14/2021 dala

Další list z kalendáře zmizel a my jsme zpátky s přehledem o nejdůležitějších tématech našich oblíbených týdeníků. Novinek z domova i ze světa je dost. Česko má nového ministra zdravotnictví a Anglie drží smutek. O čem se tentokrát psalo?

První na řadu přišel ministr Hamáček hlásající „Češi, rozejděte se!“ Kam se však mají rozejít není zřejmé. Hlavně nechoďte přes hranice okresů. Kromě toho si v Reflexu přečtete něco o malých dětech a pár zásadních informací o Jaroslavu Duškovi a jeho dětství na Sázavě.

Respekt se ještě vrací ke smutné události minulého týdne a hned na titulní straně hlásá „neznámý Petr Kellner“. Zřejmě obsáhne i další osud jeho PPF. Dále se zamýšlí, jestli se děti ještě letos vrátí do školy. Na to už by se pomalu daly uzavírat sázky. Co je však tutovka je fakt, že se světový obchod pod vlivem koronaviru značně proměnil. Jak? To už se dozvíte na dalších stranách.

Vlasta začala klíčit

Naše jediná zástupkyně ženského pohlaví v řadě týdeníků vzpomíná na Hanu Hegerovou a mimo to přináší zajímavý článek o klíčení. A až vám zárodek vyroste, můžete si přečíst knihu, toto vydání přináší o čtení celý speciál. A kdyby vám z toho spousta písmen vyhládlo, dejte si vejce natvrdo. To je totiž poklad.

Týdeník Echo rozebírá zoufalství z vlády, které už pravděpodobně souží většina republiky. Na všem se ale dá najít něco dobrého a tak od zoufalství přechází k pandemickému umění. U hezkých věcí však dlouho nezůstaneme. Nedávno kolovala internetem zpráva o hladových zvířatech na lodi, které nemohou projet Suezským průplavem. Nejnovější vydání tak přináší pro čtenáře také poučení, jak je důležité ho míti. No a nakonec sčítání lidu. Pak to teprve budeme mít spočítaný.

Přidat komentář