Co média v týdnu 12/2020 dala

Společným jmenovatelem tohoto týdne je karanténa, respektive jak ji zvládnout a neukousat si doma navzájem hlavy. Vybrané týdeníky řeší vládní nařízení, proč se nebát koronaviru a kolik to bude nakonec všechno stát peněz.

Ekonom zachraňuje Česko, tedy ještě s tuzemskými firmami a doufá v zářivější budoucnost pro českou ekonomiku. Místo se našlo i pro nás talenty ve světě technologií.

Reflex jede na populární vlně a vydal celý speciál věnující se jen koronaviru a COVID-19.

Respekt shrnuje situaci a nabízí řešení, co vás ještě nenapadlo dělat doma. A k tomu ještě i kvíz, kdyby jste to náhodou všechno stihli udělat a karanténa ještě neskončila.

Echo přináší rozhovor se starcem, který si myslí, že rozumí lidem. A pak také rozhovor s psychologem Honzákem. K tomu vás naučí jak bojovat (s koruna vorem???) a dozvíte se, o kolik levněji by vás teď vyšel barel ropy.

Na dálku se s Týdeníkem Květy budeme učit. Třeba to, jak se vaše děti nezvládnou připravit na maturitu nebo přijímačky na střední (prostě to co zrovna čeká ty vaše haranty, kterých už máte za týden karantény dost).

Vlasta se tento týden nějak zapomněla a jakési koronaviry nebo internety ji nezajímají. A už vůbec ne nějaká karanténa… Prostě si dělejte co chcete a věřte, že to všechno dobře dopadne.

Přidat komentář