Co média v týdnu 9/2020 dala

Vedle světové paniky ohledně koronaviru české týdeníky nabízí i mnohem klidnější témata. Tento týden titulkám vládnou ženy.

Alena Mornštajnová vydala tři knížky a všechny se pyšní titulem bestseller. Určitě si to zaslouží uznání a respekt. A tak si můžete v Respektu přečíst, jak se to tak stane, že vaše příběhy hltá celá země.

V Reflexu se čeští veteráni podělili o příběhy ze svých misí. Prostor se našel i pro ministryni Maláčovou a její boj se státním rozpočtem.

Už muž s ženou na titulní straně, kteří mají roušku, napovídají, že Echo nenechal spát koronavirus. Jaký dopad má populární COVID-19 na světovou ekonomiku? Dozvíte se něco navíc o evropských dotacích a o postavení veřejnoprávních médií ve svobodné společnosti.

Vlasta vysvětluje, proč je důležité odpustit. Ukazuje, jak mění lidi na krásnější, věnuje se filmovým láskám a nabízí sýrové recepty. Salzmannová pak říká, že je hodná, ale na začátku to nejde moc vidět. Markeťáci Vlasty se asi dost zapotili při vymýšlení dárku, jako bonus k Vlastě expert byla totiž přibalena rouška, náhoda?

Ekonom vám poskytne návod, jak správně udělat daňové přiznání, to se hodí. Přecpané vlaky a zpoždění v řádech desítek minut, české železnice jedou, bude to lepší nebo horší? Historik Jan Rychlík nevylučuje možnost, že se nám evropské země rozštěpí na menší kousky.

Květy se zaměřují na rostliny, které nekvetou. Dozvíte se, které čistí vzduch, v přítomností kterých se lépe dýchá a hlavně, patří rýmovník do ložnice nebo dětského pokoje? Záhadu rozlousknete uvnitř.

Přidat komentář