Co média v týdnu 44/2019 dala

Máme tady další týden a s ním také logicky další vydání týdeníků. Škála témat je opět pestrá, tak se pojďme podívat, o čem se psalo tentokrát.

Reflex věnuje hlavní pozornost alkoholismu, konkrétně je zde zmíněna prohibice vyhlášená v Americe přesně před sto lety. Ústřední postavou titulní strany je Al Capone, šéf organizace, která s alkoholem po vyhlášení prohibice začala obchodovat. Nahoře je také zmínka o kouči českého basketbalového týmu, aby bylo zřejmé, že vydání nemá pouze jedno téma.

Týdeník Respekt se věnuje širší škále témat. Na první pohled určitě zaujme trochu hororová podoba chlapce jako symbol Večerníčku, a tak se nelze divit, že hlavním předmětem je Česká televize. Vydání také obsahuje informace o Turecku, což je v posledních dnech a týdnech jedno ze žhavých témat. Dále je zde věnována pozornost důležitosti spánku a také menší ohlédnutí za dnešní generací pohledem Vojtěcha Matochy.

Časopis Vlasta nám tento týden například popíše jak co nejlépe a správně relaxovat. Dále nám poradí, jak se popasovat se smrtí, a jak bychom o ní měli mluvit s nejmladšími. A abychom nekončili tak negativně, tak nám také nabídne řadu receptů, které si můžeme vyzkoušet s využitím dýně, a pořádně se tak nadlábnout.

Týdeník Gól se věnuje především fotbalovému svátku pro české fanoušky, který proběhne příští týden. Slavia míří na Barcelonu a Josef Hušbauer tuší, že to bude pořádná makačka. Dále zde najdeme zpověď Pavla Buchty o jeho vzoru nebo rozhovor se současným trenérem Bohemians 1905.

Přidat komentář