Komentátor Bosák nově spolupracuje s Televizí Seznam

Televize internetového portálu si na jarní část fotbalové ligy připravila pro své fanoušky velké překvapení. Sestavu expertů posílil dlouholetý komentátor České televize (ČT) Jaromír Bosák.

Nejedná se ovšem o trvalý přesun mezi stanicemi. Poprvé se v roli experta objevil 16. února v pořadu Top Fotbal živě. Charakteristický hlas jednoho z nejznámějších sportovních komentátorů v Česku ovšem bude doprovázet fotbalové zápasy na ČT i nadále.

Bosák pro Televizi Seznam vysvětlil, jak bude spolupráce vypadat. „Vážím si možnosti spolupracovat jak s Televizí Seznam, tak nadále s ČT na těch nejlepších fotbalových utkáních, které mohou obě stanice nabídnout. V ČT budu nadále komentátorem zápasů nejvyšší české soutěže, evropských pohárů i reprezentace. Na Televizi Seznam pak fotbalovým expertem v utkáních anglické Premier League, španělské La Ligy, německé Bundesligy a italské Serie A,“ uvedl.

Třiapadesátiletý rodák z Chebu ovšem nebude v nové televizi působit pouze v roli experta. Autor jedenácti vydaných knih se mimo jiné chopí i role moderátora. V rámci sportovního pořadu Top Fotbal bude se od 18. února přesune na Televizi Seznam i Bosákova talk show Ušák. Pořad prozatím Bosák provozoval na YouTube. V tomto pořadu vystoupí především sportovní hosté.

Přidat komentář