Pasování studentů žurnalistiky vypadalo jak vystřižené z filmu

Ve středu 7. listopadu proběhlo v 15 Minut music clubu pasování studentů žurnalistiky a mediálních a kulturálních studií. Jednalo se o tematický večírek, takže se účastníci párty snažili vypadat, jako ty největší filmové hvězdy, které jsou našimi idoly už od dětství a nebo si naše srdce získali teprve nedávno. 

Kam se člověk podíval, tam byla známá tvář. Tak vypadalo pasování studentů prvních ročníků katedry žurnalistiky, mediálních a kulturních studií ve středu 7. listopadu. Tematický večírek lákal na hvězdy filmových pláten a rozhodně toho dostál. K vidění byly postavy z Pulp Fiction Jules Winnifield a Mia Wallace, Mrtvá nevěsta od Tima Burtona, Velma Dinkley ze Scooby-Doo, Spongebob Squarepants, Iron Man, Superman, Batman, Darth Vader, bezzubý Upír, rovnou všech Padesát odstínů šedi, Leon s Natalie Portman, Wednesday z Addamsovy rodiny, Catwoman, Cruella ze 101 Dalmantinů, Darla z Hledá se Nemo a nebo Harry Potter.

Samotné pasování proběhlo pod dohledem našich ostřílených ochránců a kantorů, tedy krásné Elfky, Bonnie a Clydea a dalších, kteří večer ozvláštnili a doplnili o nadstandardní zážitek. Večer se neobešel ani bez dvou přání k narozeninám a byla poctivě sežehnuta všechna hrdla začínajících studentů žurnalistiky nebo ostřílených odvážlivců na magisterském studiu. Následoval kvíz, který prověřil naše znalosti o těch nejtemnějších zákoutích katedry a vítězný tým Dark side gang si odnesl nejen spoustu kvalitní četby.

Na závěr je nutné zmínit organizátory celé akce a průvodce nevšedním zážitkovým večerem, tedy Simoně Šustkové, ale také Tomáši Vojkovskému, Byla to skvělá akce, jako vystřižená z nějakého fantastického filmu.

FOTO: Vojtěch Gawlas

Přidat komentář