Český rozhlas Brno a Zlín mají novou ředitelku

S účinností od čtvrtka 1. listopadu se stala novou ředitelkou regionálních stanic Český rozhlas Brno a Český rozhlas Zlín dosavadní editorka brněnské redakce Hana Ondryášová. Tu jmenovala Rada Českého rozhlasu na návrh generálního ředitele René Zavorala. Informoval o tom Český rozhlas na svém webu.

„Budu se svým týmem pracovat na tom, aby Český rozhlas Brno byl i nadále pro své posluchače vlídným, užitečným a dobře informovaným každodenním společníkem. Chci postupně posilovat programovou samostatnost Českého rozhlasu Zlín, který shodou okolností v den mého nástupu do funkce slaví první narozeniny,“ uvedla nová ředitelka.

Editorka, moderátorka a nyní i ředitelka Hana Ondryášová vystudovala Fakultu sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Poté pracovala nejprve v soukromém rádiu a roku 1999 se stala součástí redakce Českého rozhlasu. Kromě editorství se podílí i jako dramaturg na pořadech Dobré ráno, Moravo a Rendez-vous.  Ve volném čase se věnuje józe a má doma sbírku plyšových losů.

Přidat komentář