Novinář v popkultuře: Kráska mezi muži

Romantická komedie z roku 2010 pojednává o novinářce Lane, která dostane možnost splnit si své sny. Chce najít perfektního muže svých snů a navíc o tom má napsat do Cosmopolitanu. Vše jde podle plánu, dokud se bláznivě nezamiluje do zábavného producenta Liama.

Mladá začínající novinářka Lane Daniels (Hilary Duffová) má dva sny. Jedním z nich je dostat práci v jejím oblíbeném časopisu Cosmopolitan. Tento sen se jí splní s pomocí její kamarádky Joanne (Amanda Walshová), která jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice Lane zprvu odmítne, poté se ale při rozhovoru o tom, jak nemožné je získat perfektního muže, rozhodne dát Lane šanci. Má napsat článek o tom,  jak získat ideálního muže, a to tak, že se nechá zaměstnat jako asistentka do velké obchodní korporace a najít tam toho pravého. Druhým snem této začínající novinářky je totiž najít muže, který bude splňovat všechny body jejího seznamu o tom, jak by měl takový dokonalý chlap vypadat.

Lane je nadšená, že může dělat to, co miluje a zároveň při tom najít pana dokonalého. Situaci jí ovšem zkomplikuje seznámení s Liamem (Chris Carmack), pohledným spontánním producentem a mužem, který splňuje všechno z jejího seznamu. Zamiluje se a celý plán o nacházení toho pravého mezi saky a kravatami se jí začíná vymykat. Snaží se skloubit svou práci a udržet vztah s Liamem. Randí se svými novými spolupracovníky, aby pro Cosmopolitan napsala dobrý článek a tají svému novému příteli, že se schází s dalšími muži. Šéfredaktorka časopisu je z článku nadšená a radí Lane, kterého muže by si měla zvolit a zamilovaná hlavní postava neví kam dřív skočit. To ovšem není lehké a Lane se musí rozhodnout, zda je pro ni důležitější vysněná kariéra, nebo naopak vysněný muž.

Přidat komentář