Přehled speciálů ke komunálním volbám

Následující víkend se ponese ve znamení voleb, 5. – 6. října totiž probíhají senátní a komunální volby do zastupitelství českých měst a obcí. Již tradičně se této události věnují média, která chystají nejrůznější volební speciály. Nabízíme přehled toho, kde můžete volby blíže sledovat.

Tradičně chystá velký volební servis ČT24

Volební servis na ČT24 odstartuje v sobotu ve 13:30. Bude sledovat průběžné výsledky a nabídne také přímé přenosy z volebních štábů nebo rozhovory s aktéry a komentáře expertů. Relaci budou moderovat Michal Kubal a Marcela Augustová. I v neděli se bude ČT24 věnovat volbám a to v povolebním studiu, které se bude věnovat vyjednávání a dopadu výsledků na celostátní politiku.

Na volby se zaměří také televize Seznam, která nabídne rozhovory, reportáže a analýzy. Moderovat budou Zuzana Hodková, Petra Krmelová a Pavel Cyprich.

Na volby se bude soustředit i mnoho online médií

Aktuálně.cz  si připravilo svůj volební speciál, na kterém jsou shrnuté rozhovory, články, videa či komentáře týkajících se jak komunálních, tak i senátních voleb. Nabízí také volební kalkulačku, která může být užitečná všem, kteří se ještě nerozhodli, jak budou volit. Rovněž také nabízí rozhovory se sedmi pražskými lídry v rámci DVTV.

Idnes.cz nabízí podobnou nabídku jako Aktuálně, tedy volební zpravodajství v podobě článků či videí. Krom toho je zde také odpočítávání do otevření volebních místností.

Na svém internetovém serveru má rovněž předvolební speciál také Deník.cz, který je taktéž v podobě souhrnu článků týkajících se voleb a odpočtu. Nabízí ale také návod jak hlasovat či volební archiv.

Web iROZHLAS.cz nabídne jak predikci tak poté výsledky. Dále bude informovat o zastoupení stran v obecních zastupitelstvech a nabídne také srovnání s volbami roku 2014.

Přidat komentář