Prima Cool představí novou surfařskou reality show Cool Wave

Televizní stanice Prima Cool oficiálně uvede 23. dubna novou surfařskou reality show s názvem Cool Wave.

Jedná se o pořad, ve kterém budou mezi sebou soupeřit dva čtyřčlenné týmy na divokém ostrově Fuerteventura ve Španělsku. Soutěžit budou surfaři různých úrovní, od té základní až po profesionální.

„Abychom zájem mladého diváka ještě více podpořili, přicházíme s tématem surfování, jehož obliba v posledních letech zásadně stoupá. Pořad COOL Wave je reality show, v níž česká surfařská špička v čele s několikanásobnou mistryní ČR v surfingu Terezou Olivovou hledá nejlepší surfaře a kouzlo tohoto sportu poodhalí i našim divákům,“ řekl Roman Mrázek, programový ředitel FTV Prima. Inovativní bootcamp přinese mnoho zábavy a těžké situace, kdy surfaři budou muset překonávat sami sebe. Relace přinese i jiné adrenalinové sporty než jen surfing, například jízdu na longboardu, snowboardu v poušti nebo třeba i kitesurfung. Účastníky pořadem provede Tereza Olivová s bratrem Otmarem a manželé Kateřina a Petr Havlíkovi, kteří získali titul surfových instruktorů právě na Fuerteventuře.

Cool Wave obsahuje osm epizod, které diváci budou moci zhlédnout každé pondělí vždy v devět hodin večer.

Na produkci Prima Cool spolupracovala s contenovou agenturou Fuse, která má na starosti především obchodní část projektu. Výrobu zajišťuje společnost Core Production, jejíž zkušenosti s reality show jsou nemalé. Podílela se na tvorbě pořadů Vyvolení, Ano, šéfe; Jste to, co jíte a také seriálů Cesty domů a Přístav.

Přidat komentář