FTV Prima představila hybridní prostředí televize

Televize Prima představila divákům nové prostředí červeného tlačítka v hybridním TV vysílání (HbbTV) kombinující televizní vysílání s širokopásmovým internetem. Televize v souvislosti s novým prostředím připravila tři spoty s moderátorem Karlem Voříškem, které je možno vidět na Primě od 27. února.

Diváci v HbbTV najdou informace o právě vysílaných pořadech, mají možnost si pořad přehrát od začátku. Uvidí zde také všechny odvysílané epizody pořadů a také si mohou sestavit svůj vlastní program nebo vyzkoušet novou funkci ,,Na co se dívat?“. Archív HbbTV je po grafické stránce jednoduchý a snadně ovladatelný.

„Našim záměrem bylo vytvořit pro uživatele pohodlné ovládání s rychlým přístupem k videoobsahuprostředí hybridní televize. Současně jsme chtěli sjednotit grafickou i funkční stránku HbbTV a webového prostředí iPrima.cz, pod značkou iPrima,“ uvedl ředitel nových médií FTV Prima David Grunt.

Diváci FTV Prima najdou v úvodu archívu, jednotlivé odkazy rozdělené podle tématu na COOL, hobby, vaření, pohádky, dokumenty, krimi a zprávy. Nechybí zde také například Prima počasí, hry, letáky. Je zde také možnost sledovat obsah, úplně bez reklam a to za poplatek padesátdevět korun měsíčně.

 

Přidat komentář