Co média v týdnu 47/2017 dala

Nové týdeníky už v plné síle obsadily pulty trafik a světe div se, témata jsou rozmanitá. Sice na všechny redakce pravděpodobně dolehla temná nálada způsobená sychravým počasím, ale každý situaci řeší jinak. Nabízí se ihned předhodit číslo Eura, kde vyčnívá marihuana, ale spojitost v tom nehledejte.

Obálku Reflexu obsadila drsná Mona Lisa, která zahajuje hon na muže. Sice s tématem obtěžování žen redaktoři přichází mírně pozdě, ale za to vám přináší bonus v podobě sexuálního desatera. Docela výhodná nabídka, nemyslíte?

Ještě jedno téma v duchu kriminality. Příručka jak se stát obávaným Sherlockem Holmesem v českém prostředí a chytit zločince. I takhle si můžeme vyložit titulní stranu Instinktu.

Respekt položil opravdu těžkou otázku. Kolik věcí stačí k životu? No, můžete začít počítat, ale celý den vás nikdo neuvidí. Nerad vás děsím, ale blíží se Vánoce. Možná proto Ekonom nabízí recenze na nejlepší telefony na trhu, abyste se v záplavě moderních přístrojů s marností netopili.

A došla řada na Echo, které je politice věrné až za hrob. Tentokrát nám to ale vůbec nevadí. Věnují se totiž ústavě a pravomocím prezidenta. Prý zatím Zeman protiústavně nejednal, ale kontrola je potřeba.

Dále v tomto článku už nic nenapíšeme, protože se nám zalíbil titulek magazínu Týden. Prostě jsme si chtěli zkusit, jak se mají lidé v Evropě a skončili jsme s plněním povinností už ve čtvrtek.

 

 

Přidat komentář