Co média v týdnu 46/2017 dala

A vítězem je? Jednoznačně Reflex, kterému dáváme za obálku deset z deseti. Čí oči tahle bizarní záležitost neupoutá, s tím není něco v pořádku. Andrej Babiš jako doktor z hor a Miloš Zeman jako pacient, to je scénář, který si snad nechceme představovat za žádné peníze.

Euro se nás možná právě proto ptá, chcete víc? No, kdo by nechtěl. Již 46. letošní vydání týdeníku se věnuje financím a píše o tom, která firma dává nejvíc. IBM, ČEZ, Škoda nebo Kofola. Špatná zpráva pro naše redaktory, asi bychom měli změnit studijní obor. Ekonom nezůstal pozadu a ukazuje přehled platů.

Respekt se politiky, která byla v minulých týdnech na obálkách nejčastěji, stále drží zuby nehty a přináší rozhovory s šílenci, kteří se rozhodli vstoupit do jámy lvové a derou se na post prezidenta republiky. Mimo jiné se zabývá i tím, jakou kandidáti volí cestu, tak uvidíme, třeba se dozvíme, že Mirek pojede tramvají z Žižkova, Jirka vlakem z Kladna a Michal půjde pěšky.

Echo a Týden vsadili na klasiku, která každého správného čtenáře přiláká vždy. Sex a harašení. Instinkt to zas zkouší přes Absolonovou.

Mediální magazíny se nezapřely ani v tomto týdnu. I kdybyste se snažili a ždímali obálku do poslední kapky, originalitu, nápad a kreativitu prostě neuvidíte.

Přidat komentář