Deník nabídne prezidentskou debatu se šesti kandidáty

Po nedávných předvolebních debatách z prostředí autobusu chystají redaktoři Deníku opět netradiční formu debaty, tentokrát však pro prezidentské kandidáty. Rozhovory se uskuteční příští pondělí ve vlaku, účastnit se bude šest kandidátů.

„Navazujeme na formát netradičních debat s politiky, který se nám osvědčil v nedávných parlamentních volbách. Tentokrát jsme vybrali prostředí vlaku, v jehož konferenčním voze se debata uskuteční,“ přibližuje akci ředitel redakcí Deníku Roman Gallo. Během debaty dojde i k setkáním s běžnými cestujícími.

Vlak vyjede z pražského nádraží. Mezi hosty budou Jiří Drahoš, Marek Hilšer, Michal Horáček, Jiří Hynek, Vratislav Kulhánek a Mirek Topolánek. Pozvání obdržel i současný prezident Miloš Zeman, přestože svoji účast v předvolebních debatách už dříve odmítl.

Deník se bude věnovat prezidentským volbám také ve svých vydáních. „V rámci projektu Den s prezidentským kandidátem navštívíme zajímavá místa v regionu v doprovodu vybraného kandidáta. Den pak završíme návštěvou jednoho z našich čtenářů přímo v jeho domově,“ prozradil Gallo.  Zajímavé momenty budou přinášet v podobě videí redaktoři na webu Deníku.

Přidat komentář