Deník Ženy z produkce VLM cílí na čtenářky s vlastním názorem

Mediální společnost Vltava Labe Media (VLM) přichází na trh s novým měsíčníkem, který má podle ní být ideálním čtivem pro perspektivní skupinu žen ve věkové kategorii 35+ s vlastním názorem na věci kolem sebe a zájmem o veřejné a celospolečenské dění. První číslo vyšlo včera jako příloha čtvrtečního deníku.

Obsahově se magazín prezentuje jako velmi pestrý, objevují se zde rubriky věnované módě, kráse a kosmetice, zdravému životnímu stylu, receptům a zdraví. Doplňují je pak podnětné rozhovory se zajímavými a inspirativními ženami. VLM plánuje přikládat dvaatřiceti stránkový Deník ženy k Deníkům vždy poslední čtvrtek v měsíci.

Šéfredaktorství svěřil mediální dům do rukou zkušené Bohumily Čihákové, která se dříve podílela například na magazínech mediálního domu Mafra Magazín Dnes + TV, City Life nebo speciálních přílohách Partneři slavných a Trendy magazín. Ke spolupráci na magazínu se připojil i známý fotograf zaměřující se právě na fotografie pro lifestylové magazíny Jakub David, grafickou podobu pak příloze vtisknul artdirector Jiří Bušek.

V aktuálním prvním čísle nabídli čtenářkám a čtenářům například rozhovor s úspěšnou novinářkou a moderátorkou Ivetou Toušlovou, kterou čtenáři znají třeba z pořadů Toulavá kamera nebo 13. komnata, o aktuálních módních trendech a jak je nosit se se čtenářkami podělila přední česká módní návrhářka Petra Balvínová a v rubrice Podle muže vyzpovídali mladého herce Patrika Děrgela známého třeba ze seriálů Modrý kód nebo V.I.P. vraždy.

Magazínová příloha Deník ženy se tak od čtvrtka doplnila ostatní již zavedené přílohy jako jsou páteční TV magazín, sobotní Deník víkend nebo příloha Bydlení, která je součástí vydání každý první čtvrtek v měsíci.

Přidat komentář