Mafra přichází s vlastním seriálem, kde nebudou chybět drogy a sex

Dnes poběží na internetové televizi Playtvak.cz první díl z nově připravovaného seriálu Single lady, který pro něj připravil mediální dům MAFRA. S jeho pomocí chce Playtvak.cz pokořit internetovou televizi Stream.cz.

Seriál natáčí produkční dům Lucky Man Films Davida Ondříčka, který má na svém triku velmi úspěšné celovečerní filmy, jako například Anthropoid, Samotáři nebo Jedna ruka netleská. Na tomto seriálu, který nese podnázev Jízda v Óčku, natáčí ve spolupráci se scenáristkami Veronikou Dostálovou a Terezou Seidlovou.

„Pro firmu je vždy zásadní, když může spolupracovat se špičkami v oboru a jsem rád, že MAFRA spojila svůj první velký seriál s Davidem Ondříčkem a Lucky Man Films,“ říká Štěpán Košík, předseda představenstva mediální skupiny MAFRA.

Seriál je natočený podle skutečných událostí. Celý příběh se odehrává kolem hudební televize Óčko, zvláště pak u jeho drsné a nekompromisní ředitelky, v jejíž roli zazáří známá česká herečka Jana Plodková. Natáčelo se v reálných prostorách, tedy přímo ve studiu Óčka, kancelářích MAFRY nebo pražských kavárnách a barech. Všechny postavy jsou v seriálu hodně propletené a diváci se dozví, jak to vlastně v tak velkých firmách opravdu chodí.

„Věřím, že Single Lady: Jízda v Óčku  má velký potenciál, a to od hereckých výkonů přes scénáře až po produkci a grafiku. Od samého počátku jsme cítili, že vznikne výjimečný, svěží a novodobý seriál,“ popisuje seriál ředitel MAFRY TV, Vladimír Mužík.

Přidat komentář