#Advent 8: Vánoční přání novinářů novinářům

Letošní vánoční svátky nejsou jen o reklamách na mobilní operátory. Ani o Babišově EET. Pořád jsou hlavně o radosti, štěstí, zdraví a naději. A protože novináři se nezastaví ani během vánočních svátků, rozhodli jsme se, že oslovíme mediální frajery a zeptáme se jich, co přejí čtenářům Mediatora1, naší redakci a studentům žurnalistiky obecně k svátkům a do nového roku. 

Titlbach„Mediátorovi přeji, aby nikdy nevyčerpal témata. S tím souvisí taky mé přání médiím, aby přežila i další okurkovou sezonu. A v neposlední řadě přeji čtenářům, posluchačům i divákům, aby je informovali kvalitní a kritičtí novináři.“ Tak to nám vzkazuje Filip Titlbach, v současnosti redaktor v Českém rozhlase.

 

 

ludek-madl„Všem olomouckým studentům žurnalistiky, jejich pedagogům, ale i všem dalším čtenářům Mediátora přeji co nejklidnější Vánoce. I proto, že jinak si v životě coby novináři mnoho klidu neužijí, to jim můžu garantovat. Ale ono je to tak nejspíš dobře, vždyť proto tu práci vlastně děláme. Hodně štěstí a nápadů do nového roku,“ zdůrazňuje Luděk Mádl, šéfreportér Aktuálně.cz.

 

 

tomas-krejcirik„Milí čtenáři Mediátora, přeji vám pohodové prožití vánočních svátků s těmi nejbližšími a v novém roce samé dobré a důvěryhodné zprávy a co nejméně falešných bublin. Studenti žurnalistiky, nezapomínejte být kritičtí a psát pro čtenáře. Mír, lásku, empatii a vítr v plachtách!“ přeje Tomáš Krejčiřík, zástupce šéfredaktora Olomouckého deníku.

 

 

karel-paral„Co je to radost? Toť otázka, kterou jsem před pár okamžiky zaslechl na fakultním nádvoří u popelníků. Autorka si vzápětí sama odpověděla: „Je to vlastně taková forma stresu.“ Následně jí vyhasl zapalovač. Přeji všem čtenářům Mediátora, aby svíčka symbolizující právě radost, kterou na adventním věnci tuto neděli zapálíme, v našich myslích hned tak nevyhasla. A aby nás provázela i poutí následujícím rokem. Užijme si společně onu krásnou formu stresu u dotykových klávesnic chytrých telefonů, potažmo tabletů (a konzervativci u stolních PC), při „listování“ Mediátorem a dychtivém objevování neznámých zákoutí rozbujelé mediální krajiny. Také všem autorům Mediátora přeji vrchovatou porci radosti z přibývajícího počtu čtenářů i zajímavých rubrik… a hlavně to zdraví…!,“ přeje všem vyučující z katedry mediálních a kulturálních studií a žurnalistiky v Olomouci Karel Páral.

 

Přidat komentář