Dá se využít upřímnosti z posledních sil? V Kiláku rozhodně ano!

kilak1Pohodlné pohovky, točící se židle s různými vzory i kavárny. To už tady bylo. Ale natáhnout tepláky, nejnovější řadu tenisek nebo jen staré kožené botasky, to je tah na branku, přesněji na diváka!

O inovaci zažitých talkshow tahů se na jaře letošního roku pokusily moderátorka a reportérka Tereza Tobiášová a moderátorka, instruktorka aerobicu Bára Hlaváčková. Každé pondělí vychází na Facebookovém profilu pořadu a webové stránce nová epizoda. Jadrné otázky na tělo jsou vždy velice zajímavé a humorné. „Chtěly jsme udělat něco svobodně, samy. A tak vznikl Kilák. V začátcích nám velmi pomohl Karel Dlabač. Ale teď už si to děláme hezky po svém,“ řekla o projektu Tereza.

Obě dvě průvodkyně pořadem sází na to, že hosté pořadu v běhu nemají čas přemýšlet a kličkovat při odpovídání na otázky.

kilak3Výběr hostů a potencionálních běžců závisí na aktuálních okolnostech a samozřejmě i na tom, jak je pro běžkyně, potažmo pro diváky host zajímavý. Rozhodně nehraje roli věk, ani jeho pohyblivost. Dámy jsou připravené na všechny možné varianty.

„Musím říct, že jsem čekala, že je mezi českými osobnostmi větší procento odvážných lidí. Myslím, že dobrých 40% dotázaných odmítlo účast v Kiláku jen kvůli tomu, že nechtějí běhat nebo nechtějí ukázat, jak běhají,“ dodává Tereza s nadějí, že se procento váhavých oslovených sníží.

Mezi hosty se vystřídalo mnoho generací, spousty zajímavých hostů a také plejáda zajímavých outfitů. Každý svým způsobem překvapuje nejen tím, že se například oblékne svým stylem, ale hlavně přijetím pozvání. Své „ANO“ během první série přijali například moderátorka regionálního zpravodajství Alexandra Minářová (Nosková), zpěvák Matěj Ruppert, Ewa Farna a další neméně přitažliví hosté. Velké překvapení nachystal svou účastí magický moderátor televizních upoutávek Alexandr Hemala.

Tvůrci Kiláku se nebojí ani zimy, takže talkshow bude k vidění i v zimních měsících. Běh se dá praktikovat za každého počasí, stačí se jen předem připravit. V případě velkých zimních plískanic je možné využít indoor varianty.

Obě dvě nadšenkyně doufají, že budoucnost pořadu nabude ještě větších rozměrů a sledovanosti ze strany diváků i partnerů nejen finančních.

kilak2

 

KOMENTÁŘE

Přidat komentář