Tvoje tvář má známy hlas opět přilákala takřka dva milióny diváků

tvarI napošesté televizní show na Nově Tvoje tvář má známy hlas ovládla sledovanost v českém vysílání a i tentokrát šplhala ke dvou miliónům diváků.

Přes rostoucí kritické názory na tuto show, Tvoje tvář má známy hlas znovu přilákala k televizním obrazovkám bezmála dva milióny diváků. V řeči čísel, v širší cílové skupině diváků od 4 let věku, měla tato show sledovanost 1 milion 984 tisíc diváků. Na české televizní scéně je to drtivé vítězství. Českou televizi, konkrétně pořad Zázraky přírody v sobotním prime timu, průměrně sledovalo 644 tisíc diváků a televizi Prima vysílající film Kráska a zvíře pouze 303 tisíc diváků. Není to však vítězství ojedinělé. Od prvního vysílání Tvoje tvář má známy hlas nenašla přemožitele, a tak se nabízí otázka nejen pro kritiky: Je tato show natolik dobrá, anebo se na ostatních televizních stanicích nic kvalitnějšího nevysílá?

Porovnáme-li tuto show se Superstar vysílanou v minulém roce v nedělních večerech, vede taktéž. Superstar v širší cílové skupině ani jednou neovládla prime time a pravidelně je porážely Četnické humoresky. Pro mnohé se tak ukázala přehlcenost těmito pořady. V překvapení ale nejen těch, co pěvecké pořady zavrhovali, Nova za pár měsíců po skončení Superstar uvedla na sobotní večer show novou, která všechny předzvěsti konce pěveckých pořadů na české televizní scéně smetla.

A ačkoliv je pořad Tvoje tvář má známy hlas věnován především mladému publiku, v šestém díle byl nejsledovanější skupinou žen ve věku 35-44 let. Obecně celý sobotní večer ovládla televize Nova. Svým 53,61% podílem v hlavní vysílací době ve věkové skupině 15-54 let, dominovala českému televiznímu vysílání.

 

Přidat komentář