Prima vychytávky míří do prodeje

Prima-vychytávkyBauer Media vydává nový měsíčník. Podílela se na něm FTV Prima ve spolupráci s agenturou Solootions. Poprvé se na stáncích objevil 30. března a jeho cena je 29 korun.

Obsahem nového časopisu má být to nejlepší z pořadů vysílaných v televizi, a to Vychytávky Ládi Hrušky, Gondíci s.r.o. a Váš Prima receptář. Tyto pořady jsou divácky oblíbené, proto je očekávána i velká čtenost. „Měsíčník Prima vychytávky přináší pořádnou dávku inspirace pro všechny vášnivé kutily, zahrádkáře, milovníky zvířat, zanícené kuchaře i výletníky. Čtenáři se mohou těšit na zajímavé reportáže, ve kterých se o své zkušenosti podělí chovatelé nebo všichni ti, kdo si domov zkrášlují vlastnoručními výrobky. Svými cennými radami přispějí i odborníci z pestré škály odvětví. Ale především Láďa Hruška představí své jednoduché, ale o to vychytanější nápady a poctivé domácí recepty,“ popisují na svém webu Bauer Media.

První číslo vyšlo v rozsahu 60 stran a celkovém nákladu 90 000. Objevil se v něm velký rozhovor s Láďou Hruškou, dále se tu objevují témata: bylinky, ovocné stromky a nechybí ani velmi oblíbená rubrika – vyrobte si sami. „Věřím, že náš nový titul, který vzniká ve spolupráci se skupinou Prima, si brzy na trhu najde své čtenáře. V pravidelných rubrikách se tak věnujeme domu, bytu a zahradě, kutilství, chalupaření, domácím mazlíčkům, vaření, cestování, zdraví a nechybí ani oblíbené křížovky,“  komentovala pro iprima.cz spolupráci Dana Vachtlová, publisherka vydavatelství Bauer Media.
To znamená, že Prima chvíli po představení časopisu pro nejmenší – Primáček – má i hobby časopis na trhu. Kromě něj spadá pro Primu i kulinářský čtvrtletník Fresh.

Přidat komentář