Primáček na novinových stáncích

primáčekNabídka novinových stánků je od 10. března bohatší o další časopis. Čtvrtletník Primáček navazuje na kanál televize Prima  se stejným názvem a hodinovým pásmem pohádek pro nejmenší, který stanice spustila už v září. Po půl roce se tak Primáček dočkal i papírové podoby. Komiksový čtvrtletník je primárně určený dětem do deseti let a obsahuje v každém vydání dárek. Cena časopisu je 59,90 korun.

V tomto vzdělávacím časopise děti kromě příběhu Primáčka a jeho kamarádů najdou i hádanky a logické úkoly. Náklad prvního čísla je 30 000 kusů a má 24 stran. Vydává ho značka FTV Prima Solootions ve spolupráci s nakladatelstvím Egmont ČR. „Jsem rád, že můžeme představit nový tištěný časopis Primáček, který je určen pro děti ve věku 6 až 10 let,“ říká pro iprimu.cz Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je také zodpovědný za agenturu Solootions.

Prodej časopisu podpoří mediální kampaň v dětských časopisech vydávaných společností Egmont ČR a také na kanále FTV Prima. Autorem postaviček je Michal Jahn, ilustrátorem Josef Fraško, který mimo jiné ilustroval i Méďu Pusíka. Vedle postavy Primáčka v příbězích děti objeví i Marušku, Oskara, Hrkola, Drdolu a Digouna, kteří vystupují i v ranním vysílání TV Prima v čase od 6:25 do 7:30. Solootions v rámci propagace připravila o i zmrzliny Primáček, které vyrábí společnost Pikolo.

Přidat komentář