Web Neovlivní.cz vedený Sabinou Slonkovou vydává svůj první měsíčník

Neovlivni.czInvestigativní web Neovlivní.cz využil svého jednoročního výročí od založení a vypustil do oběhu první měsíčník. Premiérové číslo je od 8. března bezplatně čtenářům nabízené v elektronické PDF verzi nebo v tištěném formátu. Na titulní straně se vždy objeví původní, nová zpráva. Ostatní stránky zaplní nejdůležitější a nejzajímavější články uplynulého měsíce.

První vydání přináší zprávu o zásadním dopadu ruských vazeb prezidenta Zemana na případ unesených Čechů v Libanonu.  Zbytek dvanáctistránkového měsíčníku se věnuje ohlédnutí za prací redakce v prvním roce.  Čtenáři si mohou přečíst její nejzásadnější odhalení, milníky a statistiky. Časopis se také zaměřuje na probíhající projekty nebo výběry z nejzajímavějších rozhovorů. „V příštích vydáních bude struktura měsíčníku již standardnější – v každém čísle najdete původní zprávy, dosud nepublikované autorské texty plus komentované souhrny nejzajímavějších událostí z posledního období,“ shrnuje obsah Kateřina Severová, vedoucí kanceláře.

Tištěných verzí byl k dostání jen omezený počet, 1000 kusů. „Rozesílka byla adresná a pro naše čtenáře a podporovatele bezplatná. Ale nebráníme se ničemu. Po prvních číslech uvidíme, jak se magazínu bude dařit a jak poroste zájem. Klasický volný prodej v tuto chvíli neplánujeme,“ říká Kateřina Severová.

Web Neovlivní.cz vydává online nakladatelství Dead Line Media Jakuba Ungera. Šéfredaktorkou je Sabina Slonková.

Přidat komentář