Internetový portál deníku Sport má nový design

isportInternetový portál iSport.cz, který je on-line verzí tištěného vydání deníku Sport, mění od 22. března svou podobu. Uživatelům by měl nabídnout větší komfort při užívání jeho obsahu. Velký prostor dostane v novém designu webu zejména obsah fotbalové Synot ligy, ke kterému má mediální dům CZECH NEW CENTER (CNC) jako jediný v České republice webová práva.

V čem by mělo spočívat kouzlo redesignu internetového portálu iSport.cz? Web by se měl touto proměnou zjednodušit, a pomoct tak uživatelům k tomu, aby se k požadovaným informacím dostali co nejrychleji. Důraz se kladl zejména na přehlednost výsledků a videoobsahů z různých zápasů či sportovních akcí. Prim v tomto ohledu hraje právě fotbalová Synot liga. Důležitou součástí webu zůstávají velké sportovní fotografie a galerie s velkými formáty fotek.

„Web jsme upravili tak, aby byl ještě přehlednější a především aby šel naproti chování a potřebám našich uživatelů. Tak, aby se každý přirozeně a co nejrychleji dostal k obsahu, který právě hledá. Tedy ne jen k základnímu zpravodajství, ale i k exkluzivnímu video obsahu, výsledkovému servisu či speciálním projektům typu Fanligy,“ prozradil v tiskové zprávě Lukáš Tomek, šéfredaktor integrovaného newsroomu deníku Sport a iSport.cz.

Ředitěl online CNC Matěj Hušek pak doplňuje, že nová tvář portálu iSport.cz je z mnoha hledisek v současnosti nejlepším možným produktem. „Rozvíjíme pokročilé funkce webu, jako je personalizace a chytré doporučování obsahu v závislosti na uživatelových dlouhodobých i okamžitých preferencích. iSport.cz je tak z obsahového, uživatelského i technického pohledu to nejlepší, co je možné v tomto segmentu v ČR vidět,“ uvedl Hušek.

Nová podoba iSport.cz by měla také zajistit rychlejší načítání stránek, což jistě všichni čtenáři srdečně ocení. Proměnou pochopitelně prošla i mobilní verze webu, která bude více propagovat aktuální obsah a výsledky. Díky dotazníku na samotném webu iSport.cz může každý ohodnotit, jak se mu nová tvář on-line verze deníku Sport líbí.

 

Přidat komentář